امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران و نهاد مردمی رسالت
(۱۴۰۱/۸/۱۴)

امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران و نهاد مردمی رسالت
به گزارش پات، حسین زاده مدیرعامل و راهبر شبکه توسعه اجتماعی رسالت در آغاز این جلسه گفت: اولین هسته ساختاری شبکه، کانونهای همیاری اجتماعی نام دارد که در بستر فعالیت این شبکه، چندین هزار *”کانون همیاری اجتماعی”* ایجاد شده است. این کانونها را راهنماها، همیارها، رهیارها و در نهایت راهبر شبکه هدایت میکنند.
وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات در شبکه به شکل شرعی، ارزان و آسان میباشد، تصریح کرد: در این تفاهم.نامه، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شبکه تشکلهای تحت پوشش آن به عنوان سازمان حامی در جهت ایجاد کانونهای همیاری اجتماعی همکاری خواهند داشت و اعضای آنها به عنوان جامعه هدف، خدمات مورد نیاز را بر اساس الگوی توسعه اجتماعی رسالت دریافت میدارند.
در ادامه نیکبخت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در این جلسه با تاکید بر اینکه توانمندسازی تشکلهای کشاورزی مهمترین سیاست سازمان مرکزی است، اظهار داشت: از آنجا که تامین منابع مالی برای اعضای تشکلها چالش سازمان میباشد و تامین مالی توسط سیستم بانکی رسالت میتواند تا حدی این چالش را پوشش داده و زمینههای توسعه کسب و کار را برای آنها فراهم آورد، امید است از طریق تعاملات و تسهیلگری دبیرخانه نهاد مردمی رسالت امکان آن فراهم شود تا تشکلها در این حوزه ورود کنند و با توجه به گستره امور بازرگانی شبکه تشکلها و اتحادیهها این برقراری تعامل میتواند سازنده واقع شود.
براساس این تفاهمنامه تعاونیها، اتحادیههای شهرستانی، استانی و ملی، شرکت های سهامی زراعی، نظامهای صنفی کشاورزی، انجمنها و سازمانهای مردم نهاد و همچنین پرسنل سازمان و مجموعههای تابعه آن، جهت عضویت در کانونهای همیاری اجتماعی اقدام مینمایند. سازمان، مجموعههای تابعه و تشکلهای تحت پوشش با هماهنگی و همکاری نهاد مردمی رسالت نسبت به تشکیل کانونهای همیاری اجتماعی اقدام و اعضای کانونهای همیاری اجتماعی را جهت دریافت تسهیلات قرضالحسنه به بانک رسالت که یکی از زیر مجموعههای شبکه توسعه اجتماعی رسالت است، معرفی میکنند. اعطای وام بر اساس ۲۰ درصد میانگین سپرده در ماه، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به هر عضو(عضو سازمان حامی) بوده و تسهیلات قرضالحسنه پرداختی طبق ضوابط این بانک، با سقف بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماهه و کارمزد ۲ درصد میباشد.